F-Eiendom Service AS og F-Eiendom Bygg, er en service- og håndverksbedrift rettet mot eiendomsmarkedet i Fredrikstad og omegn. Vi har vært aktive innen flere felter som tilstandsrapportering, byggmestertjenester, vaktmestertjenester og utleie/forvaltning av eiendom.  Firmaet ble etablert i 2005, som en del av Fredrikstad Eiendomsforvaltning AS, som ble etablert i 1989. F-Eiendom Service ble omdannet til AS i 2009 

Vårt mål har alltid vært  å levere håndverkstjenester av høyeste kvalitet, samt leveringspålitelighet og serviceorientert tilrettelegging for våre kunder. Våre byggdrift- og vaktmestertjenester vil dekke de fleste behov som er nødvendig for å drifte en eiendom eller bedrift. 
Man MÅ ikke gjøre alt selv !    

                            Byggmester John og snekker Thomas på oppdrag i oredalen                                                    


Er du usikker på om du kan greie jobben alene? Vi tar hele eller deler av jobben, slik at du kan komme igang på riktig måte. Noen ganger kan det være litt oppstartshjelp eller tilrettelegging som må til for at man skal ta fatt på arbeidet. Det viktigste, synes vi, er at du skal trives og kose deg når du tar fatt på dine oppgaver i hjemmet. Vi garanterer at du da får det beste resultatet.